OM MIG

Har 7 års erfarenhet från Örnsköldsvik sjukhus med patienter som har Stroke, Parkinson, olika hjärtbesvär, rehabilitering efter höft/knä proteser, idrottsskador m.m. Patienter med besvär/smärtor från knä, höft, rygg, nacke och yrsel. Jag har jobbat mycket med undersökning och uppföljning av barn och haft många olika träningsgrupper på "land" och i bassäng.
Har även vidareutbildat mig inom:

  • OMT
  Ortopedisk manuell terapi som är ett specialistområde inom sjukgymnastiken/fysioterapi där man arbetar med undersökning, behandling och förebyggande av smärta i rygg, leder, muskler och nerver.
 
  • -MTT- 
  Medicinsk träningsterapi är en gren innom OMT där man undersöker och evaluerar funktion genom olika tester och övningar. Träningsprinciper för styrka, hastighet, uthållighet, kraft, koordination och kondition används för att uppnå önskat resultat.
 
  • Yrkesmässig handledning  
  Samarbete och krishantering inom en arbetsgrupp, professionell vägledning genom samtal, strategier för samtal, feedback och bedömning, handledning i grupp, kunskapssyn och lärande, individuell handledning samt grupprocesser.
 
  • Arbetat i flera år som gyminstruktör och personlig tränare

Artiklar i olika tidningar

Läs artiklarna - klicka på respektive bild.